Wie ben ik?

Ik zat als kleuter al te tekenen voor het ontbijt, dus ging ik van het eerste studiejaar tot het zesde middelbaar naar de tekenacademie. Gevolgd door een aantal jaren Vrije Grafiek.

Na mijn master opleiding Productdesign (LUCA School of Arts voorheen SHIVKV) ben ik gaan werken in de verpakkingsindustrie. Daar specialiseerde ik me in kartonnen verpakkingen. Ik hield me bezig met het ontwerpen van de verpakkingen, optimalisatie van transportverpakkingen en onderzoek in het ecologisch (verpakkings)ontwerpen.

Momenteel werk ik in de projectadministratie van het (kunst)onderzoek binnen LUCA C-mine.  Na een aantal jaren administratief werk verlangde ik terug naar mijn creatieve bezigheden en dit resulteerde in het opstarten van Blad|Steen|Schaar.

Ik ben mijn voorliefde voor het papier en karton nog steeds niet kwijt. En dat zie je aan de naam
Blad|Steen|Schaar. Deze verwijst enerzijds naar mijn activiteiten rond papier, maar ook naar de andere materialen zoals hout, glas en beton.

Wat kan ik voor je doen?

Ik geef met enthousiasme creatieve workshops. Je komt alleen, of met een vriendin en ik leer je creatieve technieken aan.  Je hebt een gezellige avond en gaat met inspiratie en een unieke creatie naar huis.
Je kunt je aanmelden voor één van de reeds geplande data door een mailtje te sturen en je mag ook altijd een nieuwe datum voorstellen!

Ik maak gepersonaliseerde geschenken voor elke gelegenheid. Zo krijgt jouw cadeau een persoonlijke en originele touch.
Elke vraag is anders. Neem daarom vrijblijvend contact met me op.