Crea-blog hop : vakantie

Bloghop

Welkom op de Crea-blog* hop met als thema vakantie. Een blog-hop is een leuke manier om  kennis te maken met andere bloggers. De verschillende bloggers zijn aaneengeschakeld d.m.v. linkjes. Je volgt de link en je hopt van blog naar blog.
Bij deze blog-hop kan je meedoen met allerlei winacties (alle voorwaarden vind je op de desbetreffende blog). Bij iedere deelnemende blog (het zijn er 17!) vind je een link naar de volgende blogger waar je naar toe kunt hoppen. De winacties duren allemaal tot en met 28 juni, op die dag worden alle winnaars op de respectievelijke blog bekend gemaakt.

De kans is groot dat je van de blog van ROELOVE komt. Roelina is een moeder met power en een grafisch talent. Bij haar kan je aftelkalenders winnen. Dank je wel voor het doorsturen Roelina. En na het lezen van mijn blogbericht hop je door naar My Name is Daisy, zij heeft een design en lifestyleblog voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst, reizen, cultuur en interieur. Zij versiert waterglazen. Dit stond bij mij ook al langer op mijn lijstje en ik had de nagellak al in huis gehaald. Bij het zien van deze DIY krijg ik nog meer goesting om eraan te beginnen.

KAMPEREN

Ik ben erg gesteld op mijn comfort en slaap graag in een echt bed in een ‘bakstenen’ kamer, maar eens per jaar laat ik me door man en kinderen toch overhalen om een paar nachtjes te gaan kamperen.


kampeerzoektocht

Vorig jaar maakte ik zelf een kampeerzoektocht voor de kinderen. Bij deze zoektocht moeten ze zo veel mogelijk dingen van een lijst verzamelen. Wie het meeste verzamelt is de winnaar.
De zoektocht is niet afhankelijk van een plaats, je kan hem in en om de camping spelen.

Hieronder kan je de lijst in pdf-formaat GRATIS downloaden (klik op de afbeelding).
Er staan twee lijsten op een A4 pagina. Je kan ze eventueel nog plastificeren.

Stouten | Kampeer speurtocht | blad-steen-schaar.be
Nog een paar tips voor je begint.

1. Verdeel de kinderen in twee of meerdere groepen.
2. Bedenk waar ze mogen zoeken en hoe lang. Spreek dit tevoren af met de kinderen.
3. Geef samen met de zoekkaart ook een zakje mee waar ze de gevonden spullen in kunnen bewaren.
4. De groep die de meeste spullen heeft verzameld, wint.
5. Laat de kever en de regenworm terug vrij 🙂
6. Voorzie een passende prijs voor het winnende team (bijvoorbeeld drie dagen niet afwassen of een lekker ijsje), zo zorg je ervoor dat de teams hun best doen om te strijden voor de eerste plaats.

Veel plezier ermee!

WINACTIE

De winactie is afgelopen

Stouten | Upon a Star | blad-steen-schaar.be  Stouten | Upon a Star | blad-steen-schaar.be

Stouten | Upon a Star | blad-steen-schaar.be

 

13 gedachten over “Crea-blog hop : vakantie

  1. Ceciel schreef:

    Hoi Ilse, leuke download voor een speurtocht. Die gaan we zeker gebruiken op vakantie. Dan kunnen we weer mooi een uurtje vullen :). Ook erg leuk om zo via de crea hop andere blogs te ontdekken. Groetjes Ceciel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.