Workshops

CREATIEF MET BETON

Wie dacht dat je met beton zo creatief kon zijn? We maken een juweel, en een schaaltje. Deze workshop bestaat uit twee avonden. De eerste avond maken we het beton en gieten het in een vorm. De tweede avond werken we het beton af.

Kostprijs en data volgen.

VETPLANTJES van PAPIER

Vetplantjes zijn weer helemaal hip. In deze workshop gaan we  vetplantjes van papier maken. Als de plantjes klaar zijn, gaan we er een kadertje of bloempotje mee versieren. Het voordeel is dat deze plantjes geen verzorging nodig hebben!
Max. aantal deelnemers: 6

Kostprijs en data volgen.

LETTERSLINGER VAN PAPIER

Een eigen slinger om de jarige te verrassen? Of een communicant? Of gewoon een leuke spreuk voor in de keuken of slaapkamer? In deze creatieve workshop ga je zelf kleurrijke slingers maken van papier en karton, je kan ze pimpen met o.a. lettersjablonen, washi-tape, …
Max. aantal deelnemers: 6

Kostprijs en data volgen.

Klokje Pimpen

stouten_klokje_sil_001Je eigen gepersonaliseerde klok maken? Dat kan in deze workshop. We gaan blanco klokken pimpen met gepersonaliseerde stickers.
Max. aantal deelnemers: 6

Kostprijs en data volgen.

Kaart en kaars

Mooi als decoratie, of om cadeau te geven. Deze set bestaat uit een kaart en een kaars in Hahetzelfde thema: libellen en vlinders.

Max. aantal deelnemers: 8

Kostprijs en data volgen.

Handlettering

Handlettering is erg hip en erg leuk om te doen. In deze workshop leer ik je de basisbegrippen en technieken van handlettering . Vervolgens kan je oefenen zodat je het handletteren onder de knie krijgt. En dan kan  je echt aan de slag en handletter je je eigen kerstkaart(en).
Alle materialen worden voorzien. In deze workshop werken we met potloden en zwarte pennen met ronde punt, in verschillende diktes. Er zijn ook witte, zilver-, en goudpennen die je uitgebreid kan uittesten. (De brushpentechniek en de spitspentechniek komen niet aan bod.)
Kostprijs:  € 35 per persoon
Datum:  nieuwe datum volgt
Aanvang:  19 .00 uur (einde voorzien rond 22.00 uur)
Plaats: Genk

Theelichtjes ETSEN

Tijdens de workshop ‘ etsen’ maak je zelf een permanente tekst of afbeelding op een gla of spiegel

Wanneer je glas  etst met etspasta wordt er een laagje van het glas verwijderd.  Daardoor wordt dit gedeelte van het glas mat en kan je  bijvoorbeeld een tekst of afbeelding op het glas plaatsen. Wanneer het glas wordt afgewassen blijft de tekst of afbeelding gewoon zitten!

Prijs: €  (Inclusief alle materialen: etspasta, handschoenen, stencil, glazen voorwerpen …)
Kostprijs:  € 35
Aanvang:  19 .00 uur (einde voorzien rond 22.00 uur)
Datum: nieuwe datum volgt
Plaats: Genk