Workshops

BRUSH LETTERING

Tijdens deze 3-delige workshop brushlettering leer je letters maken met speciale stiften. Deze stiften hebben een penseelpunt. Na wat oefening tover je mooie letters op papier. Deze workshop is volledig gericht op beginners. Je leert stap voor stap de techniek en zijn toepassingen. Je krijgt ook een bundel mee, die speciaal voor deze lessenreeks is samengesteld.

meer info …

.

.

.


ONDERSTAANDE WORKSHOPS KAN JE BOEKEN VANAF 6 PERSONEN

CREATIEF MET BETON

Wie dacht dat je met beton zo creatief kon zijn? We maken een juweel, en een schaaltje. Deze workshop bestaat uit twee avonden. De eerste avond maken we het beton en gieten het in een vorm. De tweede avond werken we het beton af.

VETPLANTJES van PAPIER

Vetplantjes zijn weer helemaal hip. In deze workshop gaan we  vetplantjes van papier maken. Als de plantjes klaar zijn, gaan we er een kadertje of bloempotje mee versieren. Het voordeel is dat deze plantjes geen verzorging nodig hebben!
Max. aantal deelnemers: 6

LETTERSLINGER VAN PAPIER

Een eigen slinger om de jarige te verrassen? Of een communicant? Of gewoon een leuke spreuk voor in de keuken of slaapkamer? In deze creatieve workshop ga je zelf kleurrijke slingers maken van papier en karton, je kan ze pimpen met o.a. lettersjablonen, washi-tape, …
Max. aantal deelnemers: 6

Klokje Pimpen

stouten_klokje_sil_001Je eigen gepersonaliseerde klok maken? Dat kan in deze workshop. We gaan blanco klokken pimpen met gepersonaliseerde stickers.
Max. aantal deelnemers: 6

Kaart en kaars

Mooi als decoratie, of om cadeau te geven. Deze set bestaat uit een kaart en een kaars in Hahetzelfde thema: libellen en vlinders.

Max. aantal deelnemers: 8

Theelichtjes ETSEN

Tijdens de workshop ‘ etsen’ maak je zelf een permanente tekst of afbeelding op een gla of spiegel

Wanneer je glas  etst met etspasta wordt er een laagje van het glas verwijderd.  Daardoor wordt dit gedeelte van het glas mat en kan je  bijvoorbeeld een tekst of afbeelding op het glas plaatsen. Wanneer het glas wordt afgewassen blijft de tekst of afbeelding gewoon zitten!

Max. aantal deelnemers: 8