Wie ben ik?

Als kleuter zat ik al te tekenen voor het ontbijt, dus stuurde mijn ouders mij naar de tekenacademie. Later, tijdens mijn volwassenenonderwijs, heb ik nog een aantal jaren Vrije Grafiek gevolgd.

Na mijn master opleiding Productdesign (LUCA School of Arts voorheen SHIVKV) begon ik te werken in de verpakkingsindustrie. Daar specialiseerde ik me in kartonnen verpakkingen. Ik hield me bezig met het ontwerpen van de verpakkingen, optimalisatie van transportverpakkingen en onderzoek in het ecologisch (verpakkings)ontwerpen.

Momenteel werk ik in de projectadministratie van het (kunst)onderzoek binnen LUCA School of Arts.
Om mijn creativiteit toch ruimte te geven, richtte ik Blad|Steen|Schaar op.

Ik ben mijn liefde voor het papier en karton nog steeds niet kwijt. Dat zie je terug in de naam Blad|Steen|Schaar. Deze naam verwijst niet alleen naar mijn werk met papier, maar ook naar mijn activiteiten met andere materialen zoals hout, glas en beton.

Ik heb een grote passie voor kalligrafie en letterontwerp. Mijn reis in de wereld van kalligrafie begon in 2015 met een basisopleiding in Humanistisch Cursief bij Harrie Voet, gevolgd door de vervolmakingscursus. In de kalligrafieclub Scribentes verbreedde ik mijn vaardigheden met Uniciaal en Fractuur. Later, onder begeleiding van meester Kalligraaf Paul Melsen, verdiepte ik me in Anglaise. Voor moderne kalligrafie wendde ik me tot Marjet Slingerland, die bekend is van haar boek “Letters!”.

Al deze lessen openden nieuwe wegen voor mijn artistieke expressie.

.

 .

WAT KAN IK VOOR JE DOEN

Ik geef met enthousiasme creatieve workshops. Je komt alleen, of met een vriendin en ik leer je creatieve technieken aan.  Je hebt een gezellige avond en gaat met inspiratie en een unieke creatie naar huis.
Je kunt je aanmelden voor één van de reeds geplande data door een mailtje te sturen en je mag ook altijd een nieuwe datum voorstellen!

Ik maak gepersonaliseerde geschenken voor elke gelegenheid. Zo krijgt jouw cadeau een persoonlijke en originele touch.
Elke vraag is anders. Neem daarom vrijblijvend contact met me op.