Smell my feet

Happy Halloween!

De achtergrond van kaart 1 is gemaakt met Distress Mica Spray.
Wanneer ik nog twijfel over de layout van een kaart, maakt ik foto’s van de verschillende ideeën en dan slaap ik er een nachtje over.

     

De stenen vloer verkrijg je door pasta via een sjabloon aan te brengen en vervolgens met Distress Mica Spray te kleuren. De mica spray geeft een mooie glans aan het papier. Spijtig dat het effect niet zicht baar is op foto.

De poorten, de maan en de vleermuisen zijn stansjes van Tim Holtz.

Voor de 2de kaart had ik nog een achtergrondje liggen. Ik had het nog nooit gebruikt omdat het te donker was. Ik heb het wat opgelicht door op een paar plaatsen glanzende Distress Mica Spray te spuiten. De kaart is verder afgewerkt door te stempelen. De kat en de pompoen werden op een apart blad gestempeld, ingekleurd met Distress inkt en uitgesneden.

    

MATERIALEN

Colors: Mica Sprays
Stamps: TIm Holtz Stampers Anoymous Snarky cat Halloween
Dies: Gate Keeper
Stencil: THS Bubbles